tiistai 24. heinäkuuta 2012

Uusi blogi!

Ookoo, oli aika laittaa uusi blogi pystyyn vanhan vaan jatkaessa temppuilua. Jatketaan tässä uudessa juttua siitä mihin jäätiin. :-)

Tässä lyhyesti mennyttä heinäkuulta:

Oona ja Manu (Kati oli kuskina) kävivät heinäkuun alussa moikkaamassa minua, Aluna-äitiä ja Mimmi-siskoa ennen muuttoaan Hollantiin. Päivän tapahtumia Kati kirjoitteli blogiinsa, minä kirjoitan lyhyemmin: käytiin treenaamassa tottista kentällä, sen jälkeen syömässä ja sen jälkeen lenkitettiin Aluna, Oona, Manu ja Mimmi. :-)



Alunan luonnetestin sain vihdoin ja viimein siirrettyä DVDltä koneelle ja ladattua sen YouTubeen. Luonnetesti on tosiaan jo vuodelta 2008, mutta silloisen kameran kanssa videoitten siirto oli työlästä.

Heinäkuun puolessavälissä Aluna kävi piiitkäästä aikaa hierojalla! Ja kylläpäs se olikin koko koira jumissa. Liikkeet parani heti hieronnan jälkeen selkeesti, erityisesti takapään liikkeet.

Pinskin kanssa on nyt ruvettu todenteolla urakoimaan tokoa. Viime kerralla (Katjan avustuksella) aloiteltiin merkin ja ohjatun noudon alkeita. Ruudun ja tunnarin alkeita on jo tehty. :-)
Tysonin kanssa ollaan treenattu (edelleen) jälkeä pellolla. Vien ehkä kaverin treenit metsään vasta ensi kesänä...
Mimmin ja Alunan kanssa jatkuu hakuilu ja esineet. :-)

Beussien tokomestikset olivat viime viikonloppuna, ja siellä oli peräti 3 Avataran koirakkoa! Loistavaa! :-) <3

Omien koirien kanssa ollaan käyty uimassa ja metsässä. Eilen päivällä käytiin Alin ja Alunan kanssa mustikoita poimimassa. Koirat jopa malttoivat lopulta jättää ämpärini rauhaan. (Ali välillä yritti syödä mustikat sieltä). Meidän mustikoiden poiminta menee muutenkin niin että minä seurailen yleensä Alunaa koska se löytää parhaimmat mestat. :-)
Ja illalla sitten käytiin Tysonin kanssa katsomassa pesispeliä. Tysonin mielestä lentelevät pallot olivat superkivoja, välillä jopa niin kivoja että kun ei perään päässykään ni tuli itku-huutoo... Vein sen sitten loppuajasta autoon että miehet sai pelata rauhassa... ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti